Om oss

Sköndals Assistans

Vi vill göra mer för våra kunder!

Jag anser att assistansbranschen inte ger kunden tillräckligt insyn och inflytande över assistansekonomin samt att anordnarna bör erbjuda en bredare service. Sköndals assistans är här för att åtgärda detta. 

Kristoffer Szum, verksamhetsansvarig

Företaget grundades av Kristoffer Szum som är socionom, har en masterutbildning i vård och stödsamordning med inriktning kognitiv psykoterapi, samt har arbetat många år inom assistansområdet och med andra tjänster inom socialt arbete.

Som assistanssamordnare utför Sköndals Assistans det administrativa arbetet mot försäkringskassan och andra myndigheter, rekryteringen, utbildningen av assistenter, handledning,  följer upp och ansvarar för att assistansen är av god kvalitet, skriver ansökningar om personlig assistans m.m.

Men vi vill göra mer. Därför erbjuder vi mycket personlig kontakt med engagerad personal, stödsamtal, knyter kontakter med individer som har lång egen erfarenhet av livet med funktionsnedsättning, ger information om rehabiliterings/rekreations resor och hjälper till i myndighetskontakter så  att du kan ägna din tid åt annat.

Verksamhetens ambition är inte att växa till ett stort företag, utan att kunna ge personlig assistans av mycket god kvalitet anpassad efter dina önskemål så att du kan leva det liv du vill ha.

Uppgifter om företaget: 

Sköndals Assistans AB

Organisationsnummer: 559048-9497